Torsdag 19. oktober 2017
Børnehjælpsdagens Kræmmermarked et tidligere år. . Man er med til at støtte et godt formål, når man shopper genbrug og loppefund. Læs mere om Børnehjælpsdagens Kræmmermarked 2017 på www.bhd-marked.dk. Foto: Børnehjælpsdagen
Børnehjælpsdagens Kræmmermarked på Bellahøj
Bellahøjmarken lægger i år græs til mindst tre større kræmmermarkeder.
Skrevet af Erik Fisker - 16. maj 2017, 08:41:45

Bellahøjmarken lægger i år græs til mindst tre større kræmmermarkeder. For nylig afholdt Røde Kors sit marked, den kommende weekend afholdes Børnehjælpsdagens Kræmmermarked og efter sommerferien kommer turen til det store kræmmermarked, der arrangeres af Idrætsklubberne i Brønshøj-Husum. Markedet i den kommende weekend er åbent fredag kl. 14-22, lørdag kl. 10-22 og søndag kl. 10-18.

Der skal betales entré. Børnehjælpsdagen står for 25. år i træk bag det traditionsrige kræmmermarked på Bellahøj. På markedspladsen er der underholdning for hele familien, bl.a. Ankers Tivoli, levende musik, børneloppemarked og et stort børneområde. Børnehjælpsdagens Kræmmermarked støtter arbejdet i børne- og ungdomsforeninger.

Overskuddet fra kræmmermarkedet går til Børnehjælpsdagens arbejde for de 15.000 anbragte børn og unge, der bor uden for hjemmet i Danmark. Børnehjælpsdagen er en upolitisk, humanitær organisation, der blev stiftet i 1904.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter