Brønshøj-Husum Walk på fredag
Brønshøj-Husum-Walks-07-22-16.jpg
Fra opvarmningen til Brønshøj-Husum Walk sidste år. Foto: Kaj Bonne
Lokaludvalget inviterer igen til en sjov gåtur for alle over 60 år

I samarbejde med Kulturhuset Pilegården og lokale pensionistcentrer fortsætter Brønshøj-Husum Lokaludvalg det, der snart ligner en tradition, nemlig Brønshøj-Husum Walk, der i år afvikles fredag den 19. maj fra kl. 10. Der startes ved Utterslev Mose ved krydset Åkandevej/Ruten med fælles opvarmning inden turen på tre kilometer går langs Utterslev Mose og ender i Kulturhuset Pilegården. Undervejs vil der være underholdende konkurrencer og i Pilegården er der sandwich, kaffe og uddeling af præmier.

Det er gratis at deltage, men tilmelding kræves til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk eller Pilegården, Husum Vænge Centret eller Tingbjerg Pensionistcenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top