Søndag 22. oktober 2017
Dagplejedag
Onsdag den 10. maj afholder Dagplejen i hele landet den årligt tilbagevendende Dagplejedag.
Skrevet af Erik Fisker - 9. maj 2017, 09:19:53

Onsdag den 10. maj afholder Dagplejen i hele landet den årligt tilbagevendende Dagplejedag. I Vanløse, Brønshøj og NV afholdes dagen på Nørager Legeplads fra kl. 9 til 11.30. Temaet for i år er motorik og sanser. Dagplejerne har forberedt forskellige boder, hvor børnene bliver udfordret, fx aktivitetsbaner, forhindringsbaner og sansemæssige oplevelser. Der er lagt op til at alle kan få en hyggelig formiddag med dagplejebørn, forældre og dagplejere.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter