Det sker i kirken uge 18
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Morgensang i Husum Kirke
Start dagen med fællessang og morgenkaffe torsdag den 4. maj, kl. 9-10 i Husum Kirke. Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendigt. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Foredrag om opera
Onsdag den 10. maj, kl.14 fortæller Hans Jørgen Laursen om livet som operasanger i Det Kgl. Operakor, både indenfor og udenfor murene. Han viser endvidere klip fra forskellige operaer for at vække Onsdagsklubbens medlemmers nysgerrighed for selv at opleve opera på scenen. Der serveres kaffe, te, ostemadder og kage undervejs. Tilmelding er ikke nødvendig.

Legestue i Husumvold Kirke
Der er legestue i Husumvold Kirke onsdag den 3. maj, kl. 10-12. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birthe bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe.

Forårskoncert
Dansk Vandrelaugs Sangkreds inviterer til forårs- og fødselsdagskoncert i Husumvold Kirke lørdag den 6. maj, kl. 15 i anledning af korets 80-års fødselsdag. Alle er velkomne – der er gratis entré, og efter koncerten byder koret på kaffe og hyggeligt samvær.

Kr. Himmelfartsudflugt til Vestvolden
Husumvold Kirke inviterer alle interesserede med på en fælles forårsudflugt til Vestvolden på Kristi Himmelfartsdag, der starter med højmesse i kirken kl. 10. Efter højmessen vil der bliver serveret en let frokost, inden man sammen kører ud til Vestvolden, hvor en af museets dygtige guider vil vise rundt. Man regner med at være tilbage i Husumvold Kirke kl. 14.30. Der tages hensyn til gangbesværede – så alle kan være med. Det er gratis at deltage. Tilmelding hos kordegnen på tlf. 38 60 90 40 senest den 8. maj.

Kirketur til Vallensbæk
Kirketuren fra Brønshøj Kirke går i år til hele to kirker i Vallensbæk, nemlig Helligtrekongers Kirke og Vallensbæk Kirke og afholdes tirsdag den 9. maj, hvor turen starter fra kirken kl. 18.
Rundvisningerne slutter med kaffe i Sognegården, som ligger i forbindelse med begge kirker.
Billetter á 75 kr. kan købes på Brønshøj Kirkes kontor på Præstegårds Allé 5.

Studiekreds og -tur til Wien
Studiekredsen foregår i Brønshøj Kirkes Sognecenter, Præstegårds Allé 5 og er åbne for alle interesserede. Studiekredsen er et oplæg til Brønshøj Kirkes sognerejse til Wien den 19.-26. september, og mandag den 8. maj, kl. 19 er der studiekredsaften med en introduktion til Wien
ved historiker Søren Poulsen.
Med udgangspunkt i Wiens historiske udvikling fra den romerske by Vindobona frem til nutidens Wien vil man se på vekselvirkningen mellem storhed og nederlag og det historiske præg på opførelsen af pragtbygninger, der symboliserer habsburgernes magt. Anden halvdel af det nittende århundrede frem til første verdenskrig er Wiens virkelige storhedstid indenfor arkitektur og kunst.
Der er stadig ledige pladser til studierejsen. Yderligere oplysninger om studierejsen hos sognepræst Mia Lund Rao på 2671 7102. Tilmeldingsfrist 1. juni.

Korkoncert i Husumvold Kirke
Dansk Vandrelaugs kor fejrer sit 80 års jubilæum i Husumvold Kirke lørdag den 6. maj, kl. 15 med Bjarne Kiel som dirigent. Koret synger 4-stemmigt med et blandet repertoire med danske sange samt svenske og tyske sange. Der er gratis adgang, og koncerten varer ca. en time. Efter koncerten serveres der kaffe og småkager.

Hvor flyver sjælen hen?
Forfatteren Birthe Lauritsen holder foredrag i Bellahøj Kirke torsdag den 4. maj, kl. 19 med udgangspunkt i hendes nye bog, ”Hvor flyver sjælen hen?”. I bogen sættes der fokus på ritualer omkring død og begravelse inden for ti forskellige religioner i Danmark. Årtusinders skiftende gravkultur har givet et enestående indblik i vore forfædres liv og færde, og gravene fortæller ikke kun om befolkningstæthed, alder, rejseaktivitet, håndværk og øvrige levevis – de fortæller også om religionen.
Foredraget er gratis.

Davidssalmer for orgel
Torsdag den 4. maj, kl. 19.30 kan man i Grundtvigs Kirkes serie Orgelmestrene høre Mads Høck spille koncert nr. 26 med titlen “Davidssalmer”. Musikken bliver af Bach, Whitlock, Howelles, Malling og Høck.
Gratis adgang.

Gudstjenester uge 18

Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 7/5, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Peter Møller Jensen
Onsdag 10/5, kl. 17: Spaghettigudstjeneste
v/ Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 7/5, kl. 8.30:
Morgengudstjeneste
v/ Mia Lund Rao
Søndag 7/5, kl. 10:
Højmesse
v/ Karsten Thomsen

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 7/5, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 7/5, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 7/5, kl. 10.30:
Højmesse v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 7/5, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 7/5, kl. 11:
Højmesse
Søndag 7/5, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 7/5, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top