Onsdag 23. august 2017
Gartnernes Stiftelse - navnet giver visse forventninger om de grønne omgivelser. Foto: privat
”Exclusivt loppemarked”
I tilfælde af regn aflyses
Skrevet af Erik Fisker - 23. maj 2017, 08:57:32

De lokale loppemarkeder er i fuld gang, og en kreds af beboere på Gartnernes Stiftelse afholder loppemarked den 28. maj mellem kl. 10 og 14. I tilfælde af regn aflyses. Gartnernes Stiftelse ligger på Præstegårds Allé 24-30 og er en ejendom, der i 1921 blev bygget af driftige gartnere som alderdomshjem for deres ansatte, og ejendommen er forsat fortrinsvis forbeholdt beboere med grønne fingre. Den smukke have vil kunne beses, ligesom der vil kunne købes kaffe, the og hjemmebag.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter