Forårskoncert på Københavns Rådhus
presssebillede6_532.jpg
Operasangerne Tove Hyldgaard og Tonny Landy. Foto: presse
Billetter kan købes i Pilegården

Lions Klubberne i Storkøbenhavn indbyder for 42. gang i træk til den traditionsrige ”Forårskoncert i Københavns Rådhushal”, hvor man samtidig fejrer Lions Internationale 100 års jubilæum med et nyt program.

Koncerten afholdes til fordel for vore ældre, ensomme og handicappede medborgere i det Storkøbenhavnske område, og finder sted onsdag den 31. maj, kl. 15. Gæster i kørestole er meget velkomne. Samariterkorpset er behjælpeligt ved ind- og udkørsel, der er handicapelevator i højre side på Rådhuset.

Der bydes velkommen af kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen og koncertens konferencier er operasangeren Tonny Landy, der også vil synge med sin hustru, operasangeren Tove Hyldgaard. Blandt de øvrige medvirkende er Scandinavian Rhythm Boys Jazz-kvartet v/Michael Bøving, syngepigerne Tove & Vibe samt Vesterbro Sogns Ungdomskor

Program, lodseddel og adgangskort udleveres mod en symbolsk betaling på kr. 25 i blandt andet Kulturhuset Pilegården på Brønshøjvej.

1 kommentar om “Forårskoncert på Københavns Rådhus”

 1. Winnie Stefansen siger:

  brønshøj d. 26-5-17

  Til Brønshøj -Husum avis

  jeg vil høre om billetter til forårs koncerten på københavns Rådhus

  jeg har været oppe i pilegården der er lukket jeg ville gern have haft 3 billetter til koncerten på onsdag hvad gør jeg så.

  med venlige hilsen
  Winnie Stefansen
  hegnshusene 162
  2700 brønshøj

  mail : w.stefansen@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top