Foredrag med Hector & Hesi
hektor-og-hesi.jpg
Foto: Presse
Mandag d. 22. maj kl. 19 får Brønshøj besøg af to oprindelige amerikanere, der fortæller om deres forfædres traditioner og spiritualitet

Hector er yaqui apache med mexikansk blod i årene. Han er medicinmand og ”roadman”, bor i Colorado og er ordineret præst i Native American Church. Han har levet et spændende og omtumlet liv, og så er han ydermere en fantastisk historiefortæller og sanger.

Ved et foredrag fortæller han både om sit liv, deler ud af sine forfædres viden og fortæller om, hvad det vil sige at være en af de oprindelige amerikanere i det moderne USA. Hør ham bl.a. berette om sine forfædres traditioner og fortælle nogle af sit folks overleverede historier. Han synger også nogle af de sange, der bruges i svedehytter og til ceremonier.

Med sig denne aften har han Hesi, som er mohawk blandet med alle mulige nationaliteter. Han er såkaldt ”firechief” og er i lære som ”roadman”. Han er ligesom Hector en fantastisk sanger og historiefortæller.

Foredraget foregår på engelsk i Kulturhuset Pilegården og er arrangeret i samarbejde med de alternative foreninger CHEARTS og Den Anden Virkelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top