Onsdag 23. august 2017
Hashsalg på Brønshøj Torv – fugl eller fisk?
27% af borgerne i Brønshøj-Husum angiver, at de er utrygge i aften- og nattetimerne
Skrevet af Cecilia Lonning-Skovgaard - 23. maj 2017, 09:22:18

Af Cecilia Lonning-Skovgaard (V), Borgerrepræsentationen og Mads Brenøe Lange (V), 1. suppleant i Brønshøj-Husum Lokaludvalg

27% af borgerne i Brønshøj-Husum angiver, at de er utrygge i aften- og nattetimerne. Dels er der helt konkrete steder i lokalområdet, hvor borgerne ikke er trygge ved at færdes, og dels er borgerne i modsætning til resten af København i større grad utrygge ved at befinde sig på stier og grønne områder. Senest er en ny problemstilling kommet til: Venstre får nemlig i stigende grad henvendelser fra lokale borgere, der oplever utryghed og problemer med hashhandel og bander – ikke bare i ”yderområderne”, men også på Brønshøj Torv.

Af den grund er mange ældre og mange børnefamilier ekstra kede af, at stoppestedet ved Degnemosen blev nedlagt i forbindelse med busfremkommelighedsprojektet på Frederikssundsvej, da de nu er nødt til at stå af og på bussen ved Brønshøj Torv.

Vi har spurgt politiet, som oplyser, at de ikke erfarer at der er synligt hashsalg i området. Politiet modtager heller ikke henvendelser fra borgere i området om hashsalg. Det er selvsagt svært at blive klog på, så vi hører gerne fra lokale borgere, hvis dette er et emne, vi skal gå videre med. Én ting er nemlig klar for os. Borgerne skal kunne føle sig trygge på gaden, og vi vil ikke acceptere åbenlys hashhandel, der generer børn og ældre.

Print artikel Print artikel
En kommentar til “Hashsalg på Brønshøj Torv – fugl eller fisk?
  1. lone munk skrev:

    Problemerne eksisterer mange steder og bliver aldrig løst med nuværende politikere med plads til alle politikken. Ergo vokser problemerne som i andre storbyer, hvor kriminelle sætter dagsordenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter