Mandag 21. august 2017
Idrætsdag for udviklings­hæmmede
Onsdag den 10. maj fra kl. 10 til 14 afholder Idrætsskolen for udviklingshæmmede en stor idrætsdag
Skrevet af Erik Fisker - 9. maj 2017, 09:31:12

Onsdag den 10. maj fra kl. 10 til 14 afholder Idrætsskolen for udviklingshæmmede en stor idrætsdag for alle beskyttede værksteder i Københavns og Frederiksberg Kommune. Idrætsdagen finder sted på fodboldbanerne lige ved siden af Grøndal Multi Center, og det forventes, at der kommer ca. 250-300 udviklingshæmmede og deltager i idrætsdagen.

Der vil blive en lang række aktiviteter, der starter med fælles opvarmning og slutter med pokaloverrækkelse. Dagen byder blandt andet på race med sofacykler og kørestole samt workshops med zumba, streetbasket og klatring samt fodboldturnering og fitness-dans.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter