Mandag 25. september 2017
Anja Zdyb Lillemæhlum. Foto: Simon Schytt
Ind og ud af musikken
Cellisten Anja Zdyb Lillemæhlum besøger Kontakten i Tingbjerg
Skrevet af Dorthe Brandborg - 9. maj 2017, 08:29:03

Mandag den 15. maj kl. 14 byder Kontakten velkommen til en eftermiddag i mange musikalske retningers tegn – dog kun repræsenteret ved et menneske.

Kontakten, der er et socialpsykiatrisk aktivitets- og samværstilbud under Københavns Kommune, får besøg af cellisten Anja Zdyb Lillemæhlum. Anjas musikalske formåen strækker sig bredt fra klassisk over spillemandsmusik og til latinamerikanske rytmer. Derudover har Anja også en smuk sangstemme.

Anja Zdyb Lillemæhlum er konservatorieuddannet med celloen som speciale. Hun spiller i mange forskellige sammenhæng både som solist og i flere ensembler. Hun har spillet cello siden hun var fem år, så den er hendes trofaste følgesvend.

Anja har opholdt sig flere steder i udlandet for at studere og arbejde med musikken, bl.a. Malawi, Peru og Slovakiet. Flere af opholdene har haft arbejdet med børn og musik som fokus. Hun har været ude som volontør for Folkekirkens Nødhjælp og har flere gange stillet sine evner til rådighed for velgørende projekter.

Det er gratis at deltage i koncerten. Adressen er Ruten 6E, 2700 Brønshøj, telefon 26121819.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter