Marco og Moster Mies orkester
marco-og-moster.jpg
Foto: Presse
Tirsdag d. 23. maj kl. 16.30 udgiver Marco & Moster Mie et helt nyt album for børn. Det bliver fejret med gratis koncert for børn i Pilegården

For lokale børn i Brønshøj, Husum og Tingbjerg er Marco et velkendt ansigt. Siden år 2000 har han nemlig besøgt bydelens børnehaver og vuggestuer med rytmik, teater og musik.

Nu udgiver han et album med sine sange. Sange som mange børn i Brønshøj, Husum og Tingbjerg allerede kender, herunder hittet ”Åh, nej ildebrand”, men også helt nye sange, som aldrig er blevet spillet før.

På det nye album er der sange, som man kan synge med på og danse til. Der er humor og eventyr, og der er sange man kan drømme til. Alt sammen i Marcos melodiske univers, der også bærer præg af hans rødder i latinamerikansk musik. Marcos tekster er både humoristiske, tvetydige og dybsindige så børn forstår noget og voksne noget andet. Samtidigt har Marco forsøgt at lave et album, som både børn og voksne kan have glæde af.

Men nok om Marco! Hvem er Moster Mie? Tja, det er faktisk en hemmelighed, som først bliver afsløret ved koncerten i Pilegården. Der er fri entré – man skal blot hente en gratis billet på www.pilegaarden.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top