Torsdag 19. oktober 2017
Boldklubben Unions formand Bo Sten Hansen (tv) og kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) sørgede for, at det nye idrætsanlæg på Genforeningspladsen blev åbnet, som det traditionerne foreskriver. Foto: Christian Ove Carlsson.
Så blev snoren klippet
Genforeningspladsen blev indviet i lørdags af kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen
Skrevet af Jan Løfberg - 23. maj 2017, 09:59:47

Tennisspillere og fodboldspillere er allerede tyvstartet på at anvende de gode idrætsfaciliteter på Genforeningspladsen. Men tingene skal gå ordentligt for sig, så derfor havde Københavns Kommune i samarbejde med Arbejdernes Tennisklub og Boldklubben Union inviteret til åbningsfest i lørdags.

Bo Sten Hansen, formand for Union, bød velkommen, inden kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) forestod den officielle indvielse. I fællesskab klippede de den røde snor over. Både tennisbanerne og kunstgræsfodboldbanen blev flittigt anvendt på åbningsdagen. Arbejdernes Tennisklub spillede flere holdmatcher, og Unions U11-drenge og U14-piger var i aktion, inden Unions 1. hold spillede topkamp i Københavnsserien mod KB.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter