Schøtministeren & Eskelund
Er du vild med comedy? Så kig forbi Kulturhuset Pilegården den 8. maj kl. 20, når Brønshøj Comedy Clubs vært Valdemar Pustelnik skyder ugen i gang med et godt grin sammen med Michael Schøt og Carsten Eskelund

Michael Schøt
Man kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller alle om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned – og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej. Mange kender ham fra Schøtministeriet, hvor hans satiriske taler giver skæve vinkler på aktuelle politiske emner. Han har desuden flere shows bag sig, herunder ”Kunstigt Intelligent”, ”Schøt Happens”, ”Ytringspligt” og ”uPolitisk Korrekt”.

Carsten Eskelund
Carsten Eskelund debuterede som komiker i 2000. I 2002 var han vært på comedytouren “Den Ægte Vare” og siden har han været på adskillige ture I hele Danmark. Han har også været radiovært på Radio 100 FM, har medvirket flere sæsoner af “Stand-up.dk” på TV2 og har desuden deltaget både i “Talegaver til Børn” og “Comedy Aid”. På scenen er Carsten Eskelund en forrygende oplevelse. Han benytter sig gerne af sit improvisatoriske talent, og leverer sine samfundssatiriske jokes med selvsikkerhed og charme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top