Seniordag på torsdag
Kommende og nye pensionister inviteres til at høre mere om de mange tilbud i seniorlivet

Torsdag den 18. maj mellem kl. 16.30 og 19 afholdes en seniordag i Kulturstationen Vanløse ved Vanløse Station for de lidt ældre i Vanløse og Brønshøj-Husum. Der bliver mulighed for at møde blandt andet Borgerservice samt lokale foreninger, klubber og centre, der sammen med Danske Seniorer, Ældre Sagen og Røde Kors har arrangeret dagen. Fra Brønshøj-Husum deltager Aktivitetscenter Brønshøj, Husum Vænge Centret samt Fællesrådet for Omsorgsarbejdet.

Formanden for Københavns Ældreråd, Kirsten Nissen, holder festtalen og skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen vil synge svenske viser på dansk. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top