Sommerkoncert med Synkoperne
synkoeperne.jpg
Foto: Pressefoto
Kom, lyt og syng med, når det lokale kor Synkoperne giver en gratis koncert i Kulturhuset Pilegården tirsdag d. 16. maj kl. 19.30

Synkoperne er et kor bestående af sangglade mennesker og har eksisteret siden 1998. Koret har været i voldsom vækst og tæller i dag hele 28 aktive medlemmer i koret i alderen fra 39-64 år. Synkoperne øver hver tirsdag kl. 19.00 i Kulturhuset Pilegården, hvor de indøver sangene i en hyggelig og humørfyldt atmosfære. Deres repertoire er bredt: Der er bliver prøvet kræfter med stort set alle genrer inden for den rytmiske musik, f.eks. pop, soul, gospel, jazz, latin, rock, blues, ballader, barbershop og afrikansk musik.

Navnet ’Synkoperne’ er i øvrigt hentet fra musikkens verden, hvor en synkope betegner en tone, der kommer betonet mellem to taktslag. Synkoper – også kaldet lift – anvendes ofte i den rytmiske musik og navnet er derfor særdeles betegnende for koret.
Synkoperne holder 2-3 koncerter om året. Glæd dig til deres traditionelle sommerkoncert.

Synkopernes korleder er Lise Rydstrøm og til koncerten får de selskab af pianisten Mads Heide.

Synkoperne er et kor under Rytmisk Center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top