Torsdag 19. oktober 2017
Vind billetter til Into The Woods
Stephen Sondheims Into The Woods er en blanding af de bedste folkeeventyr fra Brdr. Grimm
Skrevet af Dorthe Brandborg - 30. maj 2017, 08:09:33

Stephen Sondheims Into The Woods er en blanding af de bedste folkeeventyr fra Brdr. Grimm, fortolket som aldrig før af Peter Langdal. Tusindvis af danskere har ladet sig skræmme af hans nyklassiker Sweeney Todd, som har gået sin sejrsgang på landets scener, og nu er der endelig mulighed for at opleve en af hans største internationale publikumssucceser på dansk grund. Produktionsselskabet HMP er stolt over at sætte denne opsætning op.

I forbindelse med Into The Woods er scenen i Glassalen i Tivoli blevet bygget ud og de første rækker i salen inddraget til scene. I musicalen medvirker hele 20 skuespillere og et 15-mands stort orkester. I hovedrollerne kommer publikum bl.a. til at opleve Flemming Enevold, Johannes Nymark, Silke Biranelli, Maria Wickman, Joachim Knop og Hanne Uldal, Henrik Launbjerg. m.fl. Musicalen har spillet i både London og New York med stor succes og er også lavet som film

I samarbejde med Brønshøj Husum Avis udlodder HMP 2×2 billetter til forestillingen.
For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende:

”Hvor kan man opleve musicallen Into The Woods?”
a. Glassalen i Tivoli
b. Det Nye Teater
c. Operaen

Svaret skal sendes til kon@bha.dk med mærket ”Into The Woods”. Du kan også lægge svaret i postkasserne ved K.C. Møbler eller hos Spar på Ruten. Svaret skal være avisen i hænde senest den 2. juni kl. 8. Husk telefonnummer, da vinderne bliver ringet op.

into the woods
Into The woods kan opleves i Glassalen i Tivoli til og med den 19. juni. Pressefoto

Print artikel Print artikel
2 kommentarer til “Vind billetter til Into The Woods
  1. Anne-Julie Corydon Eriksen skrev:

    Det er Glassalen i Tivoli.

  2. Mille Christensen skrev:

    Svaret er A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter