Eidfest på Tingbjerg Skole
COLOURBOX13976463.jpg
Foto: Colourbox
Fredag den 30. juni holdes der stor fest i den store sal på Tingbjerg Skole

Alle er velkommen til den interkulturelle Eidfest med masser af musik og dans. Festen afholdes kl. 14-19, og udover underholdningen vil der være drikkevarer og mad fra forskellige lande samt ansigtsmaling og mange aktiviteter for børnene.
Eidfesten er arrangeret af en række private foreninger og kommunale institutioner og er økonomisk støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.
Eid-fest er en islamisk fest som muslimer holder to gange årligt. Den mest kendte er ‘Id al-Fitr, der markerer afslutningen på fastemåneden Ramadan. Til Eid-fest samles familie og venner, hvor der foræres gaver eller penge til de små børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top