Søndag 22. oktober 2017
En helt særlig kattetrappe
Kattene Sarah og Judith har fået egen indgang
Skrevet af Erik Fisker - 6. juni 2017, 08:48:17

Brønshøj er blevet en noget særpræget attraktion rigere, efter der på en ejendom på Kildebrøndevej 1 er blevet opsat en trappe, der er personlig ind- og udgang for to katte. På 1. sal bor Eva Molin med kattene, og hun manglede en løsning på problemet med kattenes fri adgang til både hus og have. En tilkaldt tømrer fik idéen til den utraditionelle trappe og konstruktionen blev godkendt af både kommunen og ejerforeningen.

– I dag fungerer trappen fint, og ingen af kattene er faldet ned fra trappen, selvom Sarah kan virke lidt betænkelig ved situationen, siger Eva Molin med slet skjult stolthed over trappen, der vækker opmærksomhed fra forbipasserende.

Eva Molin og Sarah ved kattetrappen på Kildebrøndevej.  Foto: Kaj Bonne

Eva Molin og Sarah ved kattetrappen på Kildebrøndevej.
Foto: Kaj Bonne

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter