Mandag 21. august 2017
Et løft til bydelen
De mange telte bød sig til på fornemmeste vis.
Skrevet af Finn Gunst - 10. juni 2017, 08:21:42

De mange telte bød sig til på fornemmeste vis. Der var kokkeskole, der var bydelshistorie, der var hoppeborg, der var samtalesofa, plantebytte, ansigtsmaling, vandtårnsdiskussioner – de mange lokale og medborgere og turister fik sig en på opleveren – hele paletten rundt. Diversiteten var i topklasse.

Fra scenen kom mange underholdende tiltag ud over kanten – for børn og barnlige voksne, godt styret af en oplagt konferencier. Især var jeg imponeret over den sidste optræden begået af ’Klezmofobia’ med Channe Nussbaum.

Tak til arrangørerne – der igen fik løftet vores bydel.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter