Glæd dig til 2700Kulturdag
Kulturdag-BHA-19-25-15.jpg
Foto: Kaj Bonne
Som altid er der noget for både børn og voksne, når 2700Kulturdag løber af stablen for niende gang denne sommer

Lokale foreninger, frivillige, kirker, klubber og kulturinstitutioner byder ind med et væld af aktiviteter og scenen på torvet bliver indtaget af en stribe gode navne.

Årets 2700Kulturdag er lørdag den 10. juni kl. 11-16. Tag din nabo, ungerne og vennerne fra vejen under armen og kig forbi Brønshøj Torv, når der skrues op for hyggen og byens bedste bydel bliver hyldet.
Man kan blandt andre møde den lynhurtige trommeslager Kalle kan lave musik af alt, og denne dag laver han en sang til Brønshøj. Børn med drillende fædre kan skråle med på ”Mega irriterende” med Caroline Selma fra MGP. Der er også svedig bluesrock med tasmanske Rob Tognoni.

Man kan hacke din egen bamse, gå på kokkeskole, slå dig ned i samtalesofaen, bytte en plante og hilse på andre økoentusiaster. De lokale foreninger og forretninger disker på med lækre sager uanset, hvilken slags sult man går rundt med på kulturdagen. Og så er torvet omkranset af loppestande, hvor man kan gå på opdagelse i loppefund. Hvis man vil mærke historiens vingesus, så er der rundvisninger i Carlstad-udstillingen i Rytterskolen kl. 11 og kl. 13.

Program for dagen
Kl. 11.00: Kalles World Tour
Kl. 12.00: Caroline Selma
Kl. 13.00: Rob Tognoni
Kl. 13.45: Folkedans foran scenen
v/Brønshøj Folkedansere
Kl. 14.00: Uddeling af Bydelsprisen
Kl. 14.00: Karateshow
Kl. 14.15: Fællessang v/ Brønshaøj Kirkes pigekor
Kl. 14.30: Bosnisk folkedans
Kl. 15.00: Klezmofobia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top