McCartney & The Beatles
beatrio.png
Per Wium (th.) og medlemmer fra The Beatrio foran Roskilde Festivals Orange scene. Foto: Privat
For præcis 50 år siden så albummet Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band dagens lys. Det markerer en af Danmarks fremmeste Beatles-kendere, Per Wium, i godt musikalsk selskab med The Beatrio torsdag d. 8. juni kl. 20 i Kulturhuset Pilegården

For inkarnerede Beatles-fans er 2017 tilmed et jubilæumsår på flere måder, da Paul McCartney desuden runder de 75 år. Jubilæumsåret bliver nu markeret med toner og fortælling til et arrangement til et koncertforedrag, der er et direkte ”must” for Beatles- og McCartney-elskere!

Paul McCartney skrev sammen med John Lennon de fleste Beatles-sange. De sidste 45 år har han desuden haft en blændende solokarriere. Denne aften introducerer musikjournalist Per Wium kunstneren og sangene, og en lang række af sangene fremføres af The Beatrio.

Aftenen er delt op i to dele. I første del folder Per Wium fortællingen om The Beatles og McCartney ud med glød og indlevelse og The Beatrio supplerer med unplugged musik. I del to kommer der strøm på musikken og alle fire musikere fra The Beatrio fremfører de bedste McCartney-sange fra især Beatles-årene, men også fra hans efterfølgende solokarriere.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top