Møde i Lokaludvalget
Sidste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg inden sommerferien afholdes torsdag den 15. juni, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken.

Sidste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg inden sommerferien afholdes torsdag den 15. juni, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget. På mødet skal blandt andet behandles 11 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt forslag til brev til de politiske partier på Københavns Rådhus med Lokaludvalgets ønsker til budgettet for 2018 og et forslag til høringssvar på en intern høring omkring planerne for et nyt butikscenter i Husum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top