Lørdag 19. august 2017
Ønsker til budget 2017
Renovering af Bellahøj Friluftsscene mv.
Skrevet af Erik Fisker - 20. juni 2017, 07:31:58

Renovering af Bellahøj Friluftsscene, initiativer om en naturskole ved EnergiCenter Voldparken, realisering af Helhedsplan for Utterslev Mose, realisering af Samskabelsesprojekt Vestvolden samt udvidet åbning af Brønshøj Vandtårn, er de ønsker Brønshøj-Husum Lokaludvalg har fremsendt til de politiske partier på Københavns Rådhus i forbindelse med de politiske forhandlinger om kommunens budget for 2018. De reelle forhandlinger forventes at starte umiddelbart efter sommerferien.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter