Søndag 22. oktober 2017
DDS spejderne Brønshøj-Husum mødte talrigt op for at samle ind. Foto: Privat
Rekordindsamling til børn med diabetes
Årets landsindsamling til fordel for børn med diabetes slog alle rekorder i Brønshøj og Husum
Skrevet af Dorthe Brandborg - 20. juni 2017, 09:57:47

Der kom mere end 31.000 kr. i indsamlingsbøtterne og dertil en hel del bidrag over MobilePay

-Det er et flot resultat, som er 20 procent højere end vores hidtidige rekord, fortæller Morten Jakobsen, som er Diabetesforeningens indsamlingskoordinator i Brønshøj og Husum.

Hen er specielt glad for, at det lokale foreningsliv bakker op om indsamlingen. Både Freja Håndbold og DDS spejdernes Brønshøj-Husum kreds stillede med indsamlere.
-Det betyder, at en hel masse børn og unge mennesker får lidt kendskab til, hvad det vil sige at være et barn med diabetes, de hjælper med at støtte den gode sag og tjener samtidig lidt penge til deres egen forening.

I alt var der omkring 70 indsamlere på gaden i bydelen, fordi der blandt indsamlerne var rigtigt mange børn, som selvfølgelig fulgtes med en voksen. De fik en varm formiddag, men kunne heldigvis nyde forfriskninger fra REMA 1000, som havde sponsoreret frugt, vand og juice til indsamlingen.

-Jeg vil gerne sige en varm tak til alle, som har bidraget. Både indsamlerne, foreningerne, REMA 1000 – og ikke mindst de mange her i bydelen, som puttede godt i indsamlingsbøtten, når de mødte en indsamler, siger Morten Jakobsen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter