Sommerfest i Grundtvigs Kirke
grundtvigs_kirke_sommerfest.jpg
Fra sidste års sommerfest - i læ af den mægtige kirke. Foto: Privat
For 12. år i træk er der stor sommerfest på plænen ved Grundtvigs Kirke.

For 12. år i træk er der stor sommerfest på plænen ved Grundtvigs Kirke. Sommerfesten afholdes lørdag den 10. juni, kl. 9-16 og byder på masser af tilbud til store som små med musik, underholdning, loppemarked, café, legehjørne med hoppeborg, snobrød, ponyridning, klappedyr, kagekonkurrence og meget mere.

Dagen starter med fælles morgenkaffe og jazz med Jacob Artveds Kvartet. Resten af dagen er der underholdning og musik fra den store scene med Miriam Mandipira og Delta Blues Band, artistshow med Tin Can Company, musikteater om Martin Luther, børneorgelkoncert og meget mere. På Kulturens Plads kan man møde lokale foreninger og klubber og i Cafételtet serveres der grill- og wokmad, øl og vand, kage og is.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top