Onsdag 23. august 2017
Fra sidste års sommerfest - i læ af den mægtige kirke. Foto: Privat
Sommerfest i Grundtvigs Kirke
For 12. år i træk er der stor sommerfest på plænen ved Grundtvigs Kirke.
Skrevet af Erik Fisker - 6. juni 2017, 08:50:46

For 12. år i træk er der stor sommerfest på plænen ved Grundtvigs Kirke. Sommerfesten afholdes lørdag den 10. juni, kl. 9-16 og byder på masser af tilbud til store som små med musik, underholdning, loppemarked, café, legehjørne med hoppeborg, snobrød, ponyridning, klappedyr, kagekonkurrence og meget mere.

Dagen starter med fælles morgenkaffe og jazz med Jacob Artveds Kvartet. Resten af dagen er der underholdning og musik fra den store scene med Miriam Mandipira og Delta Blues Band, artistshow med Tin Can Company, musikteater om Martin Luther, børneorgelkoncert og meget mere. På Kulturens Plads kan man møde lokale foreninger og klubber og i Cafételtet serveres der grill- og wokmad, øl og vand, kage og is.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter