Sommerfest i Præstegårdshaven
Præstegårdshaven-04-23-16.jpg
Sidste år gæstede over 3.000 haven, og overskuddet blev på hele 140.617 kr. Overskuddet deles i år mellem FDF K 25 og UNICEF, hvor støtten er øremærket Syriens børn. Foto: Kaj Bonne
Den historiske sommerfest afholdes på torsdag og fredag

FDF K 25 og Brønshøj sogns Menighedssamfund åbner torsdag den 8. og fredag den 9. juni portene til et par festlige dage i den store præstegårdshave ved Brønshøj Kirke, Brønshøj Kirkevej 6. Begge dage er der åbent fra kl. 15 til 21.
Til næste år er det hundrede år siden Sommerfesten i præstegårdshaven blev holdt for første gang og er kendt fra både litteraturen og filmens verden og er en slags tidslomme fra før verden gik helt af lave.

Aktiviteter, hygge og underholdning
Som sædvanligt er der en masse aktiviteter både for store og små: Tombolaer, lykkehjul, ”Muntert Køkken”, hoppepude og fiskedam. Og man kan nyde eftermiddagskaffen i den berømte restaurant, hvor man også kan indtage aftensmaden med grillstegte bøffer eller frikadeller. Er man til en hurtig bid, byder pølseboden på en god mulighed, og i ”Poppen” kan man få en is til dessert.

Og vil man supplere indboet eller bogsamlingen, er der rige muligheder i det bugnende loppemarked, hvor man kan få (næsten) alt fra krystal til krimi´er.
Underholdningen starter om torsdagen kl. 16.30 med det gamle ”FDF`ers Brassband”, og kl. 17.30 synger Brønshøj Kirkes Pigekor. Kl. 20 spiller ”Provstens Jazzkapel” op. Om fredagen optræder ”Divas Cheerleaders” kl. 16.30, kl. 18 optræder ”Bimserne” og kl. 20 kommer ”Det Bedste Band”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top