Søndag 22. oktober 2017
Ole ”Fessor” Lindgreen. Foto: Pressefoto
Sommerjazz i Pilegårdens have
Tirsdag d. 27. juni kl. 19.00 er det igen tid til lidt sommerjazz i Pilegårdens grønne have
Skrevet af Dorthe Brandborg - 20. juni 2017, 08:56:44

Oplev den danske jazzscenes grand old man Fessor i godt selskab med nogle af de nyeste jazznavne

Brønshøj-Husums lokale trombonespiller og kapelmester Ole ”Fessor” Lindgreen hører i en alder på 78 år fortsat hjemme i den bedste liga af jazzmusikere. Han har spillet lige siden 1956 og hans varemærke er en stor kærlighed til musikken, masser af energi og en uforlignelig musikalsk nysgerrighed. Denne aften går han på scenen i haven sammen med en stribe unge jazzmusikere.

Bjarke Nikolajsen er orkesterleder for ”Brass Flavour” og afløser ofte i DR Big Band. Han spiller desuden hver sommer i Birthe Kjærs orkester.
Henrik Silver kan spille på næsten alle instrumenter, og har derfor været guld værd i Jytte Abildstrøms teater. Derudover er der Morten Ærø, som er nok en af landets mest efterspurgte trommeslagere og Henrik Bay på guitar.

Der er gratis adgang til koncerten, og man kan grille sin egen mad på grillen, der tændes kl. 18.00. Drikkevarer kan købes hos Kulturhuset Pilegårdens forpagter Café Pilen, der rykker baren ud i haven. Viser det lunefulde danske sommervejr sig fra sin værste side, så rykker koncerten i tørvejr inde i kulturhuset.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter