Tirsdag 26. september 2017
Hvert år besøger mellem 3.500 og 4.500 børn Cirkusvognen i løbet af de 12 dage festivalen varer. Alle er velkomne, der er ingen tilmelding og det er gratis. Foto: Presse
Cirkusvognen kører ud
Det er 23. gang, at Cirkusvognen danner den fysiske ramme om en 4 ugers kulturfestival for børn og barnlige sjæle
Skrevet af Dorthe Brandborg - 18. juli 2017, 08:57:32

Cirkusvognen holder 4 steder, i år er det Hulgårds Legeplads, Degnestavnens Legeplads, Terrasserne i Tingbjerg og pladsen ved Lundehus Kirken. Der er aktiviteter tirsdag, onsdag og torsdag hvert sted.

Man kommer til at møde artisteri fra Frankrig, en jysk klovn, et ondt orkester og mange flere.
Programmet byder på teater, musik, cirkus og værksteder. I år optræder Cirque Content Pour Peu (F), Six City Stompers, Trifolikom og Thierry, Teateret Fyren og Flammen, Theatret Thalias Tjenere, Hilda & Gump, De Onde, HipSomHap, Martinis for børn, Dansk Rakkerpak, Peter Altmann, Flyvende Prinsesse, Måle Fortælleteater, og Ulla Abdullas Cocobongoband.

Lav-selv-ting i solen foran Cirkusvognen
Hver dag folder forskellige værksteder sig ud omkring Cirkusvognen. Når børnene har oplevet musik eller teater, kan de selv være kreative med limpistoler og alskens dippedutter. I år kan de lave cirkusklovne af toiletruller, cirkusstjerner af mosaiksten og en fælles trille-kuglebane af 300 paprør.

Alle værksteder har tilknyttet professionelle kunstnere eller formidlere til at give den nødvendige hjælp og inspiration undervejs.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter