Torsdag 21. september 2017
Den nye butik på Frederikssundsvej 221. Foto: Kaj Bonne
Nicolai Brudekjoler – nu i Brønshøj
Skrevet af Dorthe Brandborg - 4. juli 2017, 08:04:25

Den 7. juli åbner Nicolaj Brudekjoler i smukke lyse lokaler på Frederikssundsvej 221. Hermed bliver der mulighed for i bydelen at møde en eventyrlig og romantisk verden, hvor drømme kan gå i opfyldelse med Skandinaviens største udvalg af brudekjoler – og et stort udvalg af sko, tilbehør og meget andet. Det er muligt, at bestille en tid og få professionel og personlig vejledning.
For at sikre den helt rigtige kjole har Nicolai Brudekjoler et tæt samarbejde med professionelle skræddere.
Det er ikke kun de mere almindelige klassiske brudekjoler, butikken byder på. Også korte kjoler og kjoler til gravide, store og små størrelser er på programmet samt et eksklusivt udvalg af kjoler til de små brudepiger.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter