Onsdag 20. september 2017
Nyt brag mod NB Bornholm
Et gensyn med NB Bornholm i 1. runde af DBU Pokalen
Skrevet af Jan Løfberg - 3. juli 2017, 11:30:35

Det vil nok være for meget at påstå, at der var ondt blod mellem Husum Boldklub og NB Bornholm, da de mødtes i efteråret i Husumparken i et opgør i Københavnsserien. Men temperamentet kom i kog på begge banehalvdele, på trænerbænken og på tilskuerpladserne. Den dramatiske kamp endte 2-2.
Nu har klubberne trukket hinanden i 1. runde af DBU Pokalen. Kampen er indtil videre fastsat til at blive spillet tirsdag den 8. august kl. 18.30 i Husumparken. Vær opmærksom på, at det er meget sandsynligt, at kampen flyttes til en spilledato i en weekend.
Brønshøj Boldklub er indtrådt i 1. runde og skal onsdag den 9. august kl. 18.30 møde Tårnby FF (fra Københavnsserien) på udebane på Vestamager Idrætsanlæg på Ugandavej.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter