Tirsdag 26. september 2017
Foto: Tivoli
Vind familiebilletter til Tivoli
Det er sommerferie og Tivoli har slået dørene op for årets højsæson med noget for alle
Skrevet af Dorthe Brandborg - 18. juli 2017, 09:23:48

I år byder Tivoli ind til en sommer spækket med moderne og nostalgiske musikoplevelser og hæsblæsende nyheder. Gennem snart 175 år har Tivoli været et fristed for danskerne, og et besøg i Haven er for mange et fast programpunkt på sommerens ”to-do-liste”. Sommeren igennem er der dømt masser af familiehygge for store og små i Tivoli- anlægget, der byder på både sjove og vilde forlystelser, magiske koncerter og betagende onsdags- og lørdagsfyrværkerier.

Madkurv og forlystelser
Vidste du, at du kan have din egen mad med i Tivoli? Mange af Tivolis gæster bruger allerede Carstensens haveanlæg som rammen for frokoster og aftensmad, men mange er ikke klar over, at madkurven er mere end velkommen i Tivoli. Er du ikke til madkurv er Tivolis palet af restauranter et indbydende alternativ – her er for enhver smag og pengepung og plads til omtrent 10.000 spisende gæster.

Har du børnene med kan en frokost på Havens grønne plæner for eksempel kombineres med en tur i rutsjebanen Dæmonen, som netop har fået tilføjet en ny, digital dimension med virtual reality. De mindre fartlystne kan navigere i himmelrummet i den interaktive forlystelse Astronomen, hvor passagerne på flyveturen kan samle blinkende stjerner og aktivere lys og lyde.

I samarbejde Tivoli udlodder avisen nu 2×4 billetter og turpas.
For at være med skal du svare på følgende:
Hvor mange sæsoner har Tivoli været fristed for danskere og turister?
A. 150
B. 165
C. 175

Du skal sende svaret til kon@bha.dk eller Brønshøj-Husum Avis, Søborg Hovedgade 79, 2860 Søborg med mærket ”Tivoli”. Du kan også lægge svarene i postkasserne på Ruten og ved K.C Møbler. Vinderne bliver offentliggjort i avisen den 25. juli. Præmien kan derefter afhentes på redaktionen. Avisen skal have svaret i hænde senest den 21. juli kl. 8.00.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter