Mandag 23. oktober 2017
Lokalplan for butikscenter og boliger på vej
Teknik- og Miljøudvalget i København har godkendt, at forvaltningen går i gang med at udarbejde et forslag til lokalplan
Skrevet af Erik Fisker - 19. september 2017, 08:28:20

Teknik- og Miljøudvalget i København har godkendt, at forvaltningen går i gang med at udarbejde et forslag til lokalplan for et areal mellem Frederikssundsvej, Kobbelvænget og Gadelandet, hvor TK Development ønsker at opføre et butikscenter med serviceerhverv, boliger og friarealer på tagdækket samt et parkeringshus.

I stueplan planlægges en sammenbygning med Føtex. Byggeriet får et samlet bruttoareal på 31.185 kvm. Forslaget til lokalplan forventes forelagt politikerne i december, hvorefter det vil blive sendt i offentlig høring.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter