Lørdag 21. oktober 2017
Fremdrift i plan for nyt sognecenter
I juni sidste år blev der sat midlertidigt stop for planerne om et nybygget sognecenter ved Brønshøj Kirke
Skrevet af Erik Fisker - 10. oktober 2017, 08:52:42

I juni sidste år blev der sat midlertidigt stop for planerne om et nybygget sognecenter ved Brønshøj Kirke, da det ikke lykkedes at skaffe den nødvendige finansiering. Nu er økonomien faldet på plads, og menighedsrådet har indsendt ansøgning til kommunen om at få tilladelse til at hæve byggeriet med ½ meter.

Når den forventede tilladelse foreligger, vil der blive indgået kontrakt angående opførelsen af sognecentret på grunden ved Brønshøj Torv og Brønshøj Kirkevej, hvor der tidligere lå en blomsterforretning. I løbet af et par uger vil grunden blive ryddet og kommunale arkæologer vil undersøge, om der er særlige fund af historisk interesse. Går alt efter planen vil byggeriet kunne starte om et par måneder og forventes at strække sig over omkring et år.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter