Vælgermøde 9. november i Pilegården
Den 21. november er der kommunalvalg, og traditionen tro arrangerer Brønshøj-Husum Lokaludvalg et offentligt vælgermøde

Den 21. november er der kommunalvalg, og traditionen tro arrangerer Brønshøj-Husum Lokaludvalg et offentligt vælgermøde op til valget med fokus på lokale problemstillinger. Vælgermødet afholdes den 9. november, kl 19 i salen i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17. Der vil deltage opstillede kandidater til Borgerrepræsentationen, som vil give deres bud på, hvordan Brønshøj-Husum skal udvikle sig de kommende 4 år. Deltagerne er Susanne Møller (C), Danny K. Malkowski (I), Alina Protsyk (B), Ali Hansen (Ø), Stine Skot (Å), Lars Georg Jensen (F), Cheanne Nielsen (O), Flemming Steen Munch (V) og Laura Rosenvinge (A).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top