Det sker i kirken uge 46
Babysalmesang.jpg
Foto: FK´s fotodatabase
Arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Downunder – om kordegnens rejse til Australien og Singapore
Tirsdag den 21. november, kl. 14 kan man i Brønshøj Sognecenter på Præstegårds Allé 5 uden jet-lag komme med på en rejse ”down-
under” og høre om kænguruer i Australien virkelig spiser af hånden. Om koalabjørne er så bløde som der siges, og hvad det var Wallabyen så, da den kiggede ind gennem vinduet? Kordegn Martin Bjarklev fortæller om sin rejse til Singapore og Australien.
Der vil blive serveret kaffe, the og kage. Alle er meget velkomne.

Hyldestkoncert i Brønshøj Kirke
Der er lagt op til en koncert med en nyere del af dansk kirkemusik med masser af udtryk, drama og humor i Brønshøj Kirke, lørdag den 18. november, kl. 15, med musik af Jesper Madsen og Peter Møller. Rikke Lender, mezzosopran og medlem af DR Vokalensemblet, og som igennem flere år sang i kirkekor hos Peter Møller i Esbjerg synger, og organist Bente Kiil Toftegaard akkompagnerer og spiller soloværker af de to komponister. Der er gratis adgang til koncerten.

Sådan får man hul på en kokosnød
Steen Leithoff er kirketjener i Bellahøj Kirke, og vil ved Fredagscaféen, fredag den 17. november, kl. 14, vise hvordan man får hul på nødden. Han vil i sit foredrag ” Kokosnødden – Guds gave til menneskeheden” fortælle om miraklet kokospalmen, hvordan man udnytter forskellige bestanddele, og hvordan man selv kan bruge kokosprodukter i sin hverdag. Det bliver også muligt af smage udvalgte kokosprodukter, som Steen har taget med. Til kaffen serveres – kokosmakroner. Foredraget er gratis.

Babysalmesang i Bellahøj Kirke
Musik styrker vigtige bånd mellem dig og din baby. Derfor byder Babysalmesang på små sanglege og andre kreative ting, der fanger de mindstes opmærksomhed. Der synges gamle børnesange og salmer, og forældrene får ideer til, hvordan man kan håndtere svære situationer i hverdagen. Nyt modul starter fredag den 17. november, kl. 10. Tilmelding via
www.bellahøjkirke.dk

Matador i Tingbjerg Kirke
Tirsdag den 21. november er der kirkemiddag kl. 17 og derefter gudstjeneste kl. 18 i Tingbjerg Kirke ved Mette Basbøll. Kl. 19 er der foredrag med Per Kuskner, som vil fortælle om tv-serien Matador. Han vil fortælle om alle seriens udfordringer før og under indspilningen, rollebesætning, anekdoter, samt vise billeder fra foran og bag kameraet. Hvis man ønsker at bestille mad, skal man tilmelde sig hos kirketjeneren senest den 17. november. Per Kuskner er journalist og har udgivet bogen ”Matador, Mennesker, Myter & Minder”.

Kirkebio i Husumvold
Husumvold Kirke inviterer til kirkebio torsdag den 16. november, kl. 19 med filmen ”Manchester by the Sea” af instruktør Kenneth Lonergan. En ualmindelig stærk, rørende og berigende film om død, skyldfølelse og sorgbearbejdning. Filmen blev da også tildelt en Oscar for bedste film i 2016. Sognepræst Stig Boel kommer med et kort oplæg, og efter filmen er der mulighed for at diskutere det, der gjorde indtryk. Fri entré.

Morgensang i Husum Kirke
På torsdag den 16. november, kl. 9 fortsætter traditionen med morgensang i Husum Kirke. Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe, morgenbrød og en god og hyggelig start på dagen. Denne gang ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Babysalmesang
Både i Husum Kirke og Husumvold Kirke tilbydes deltagelse i babysalmesang for de mindste børn. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse og samtidigt styrkes nærværet mellem børn og forældre. Yderligere oplysninger på kirkernes hjemmeside. Deltagelse er gratis.

Onsdagsklubben om vilde dyr
Onsdag den 22. november, kl. 14-16 er der igen møde i Onsdagsklubben ved Husum Kirke. Denne gang vil Viggo Buje Christensen fortælle om stammefolk og vilde dyr i regnskoven. Det koster 20 kr. at være med, inklusiv forplejning. Tilmelding er ikke nødvendig.

Gudstjenester uge 46

Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Torsdag 16/11, kl. 19:
Meditationsgudstjeneste
v/ Marija Iversen
Søndag 19/11, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 19/11, kl. 8.30:
Morgengudstjeneste
v/ Peter Nejsum
Søndag 19/11, kl. 10:
Højmesse
v/ Karsten Thomsen

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 19/11, kl. 10.30: Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen
Tirsdag 21/11, kl. 19:
Aftengudstjeneste
v/ Bettina Birk Jensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 19/11, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Tirsdag 21/11, kl. 18:
Gudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 19/11, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Morten Sternberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 19/11, kl. 11:
Højmesse
Søndag 19/11, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 19/11, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top