Det sker i kirken uge 52
slægt-og-venner.jpg
Foto: Presse
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Nytårstid i Bellahøj Kirke
Nytårstid er tid til fest og farver, men også til at gøre status og se frem mod et nyt år. I Bellahøj Kirke er der tradition for at samles nytårsaften sidst på eftermiddagen og holde nytårsgudstjeneste – som en tak for året, der gik, og en beredelse på året, som kommer.

Det er på søndag den 31. december, kl. 16, at klokkerne kalder sammen for sidste gang i år, og når gudstjenesten er slut, tages der hul på festen med en nytårsreception, hvor der bydes på bobler og kransekage, inden Dronningen sidder parat hjemme foran skærmen.

Gammeldags julefest
Torsdag den 28. december, kl. 14 er der gammeldags julefest i Husum Kirke. Traditionen tro slår kirken dørene op og inviterer til hyggelig, gammeldags julefest for hele familien. Med julefortælling, lege, dans om juletræet og julegodter. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen og organist Kirsten Thorup. Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Onsdagscafé i Husum Kirke
Husum Kirke inviterer for første gang til Onsdagscafé onsdag den 3. januar, kl. 14-16. Det er Onsdagsklub i nye klæder – den første onsdag i hver måned. Efterår og vinter er det fortsat kl.14 til 16 til kaffehygge i mødesalen, et kort oplæg og mange gode samtaler. Der skal ikke længere lyttes så meget og så længe, men i stedet tales sammen og måske deles sjove eller tankevækkende livshistorier eller interesser med de andre cafégæster. Det er gratis og uden tilmelding.

Slægtsforskning
Tirsdag den 2. januar, kl. 14 er der slægtsforskning på programmet i Brønshøj Sognecenter, Præstegårds Allé 5 med sørgelige og lidt morsomme historier fra slægtsforskningens verden. Anni Auckbur fortæller om sin mormors historie fra Brønshøj under besættelsen, lidt fra sin barndom i 1940’erne, og om hvordan hun blev interesseret i slægtsforskning og dyrker det. Der bliver også mulighed for at bidrage med egne minder og historier.

Gudstjenester uge 52
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 31/12, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Marija Iversen
Søndag 31/12, kl. 16:
Nytårsaftensgudstjeneste
v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 31/12, kl. 15.30:
Nytårsaftensgudstjeneste
v/ Maria Jørgensen
Mandag 1/1, kl. 14:
Nytårsgudstjeneste
v/ Mia Lund Rao

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 31/12, kl. 10.30: Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen
Mandag 1/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen
Tirsdag 2/1, kl. 10:
Aftensgudstjeneste
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Mandag 1/1, kl. 14:
Nytårsgudstjeneste
v/ Mette Basbøll
Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 31/12, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Mandag 1/1, kl. 14:
Højmesse
v/ Line Bjørn Hansen

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 31/12, kl. 15:
Nytårsgudstjeneste
v/ Ib Ehlers Jørgensen og Morten Sternberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 31/12, kl. 11:
Højmesse
Søndag 31/12, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 31/12, kl. 10:
Højmesse
v/ Morten Holmriis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top