Julejazz i Kulturhuset Pilegården
julejazz.jpg
Billetter til musikken kan købes ved indgangen. Foto: Pressefoto
Tyske Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo på besøg

Den lokale jazzklub i Brønshøj afholder julearrangement lørdag den 9. december kl. 20, hvor klubben får besøg af den tyske trompetist Norbert Susemihl, som har en nær relation til New Orleans, idet han hvert år tilbringer adskillige måneder i byen.

Han har spillet med de gamle musikere og optrådt på alle kendte steder i New Orleans. Med sig denne lørdag aften har han nogle fremragende musikere, Chris Tanner: Klarinet/sax/vokal (AUS/DK), Hans Ingelstam: Trombone (SE), Jan-Hendrik Ehlers: Piano (D), Jens Kristian Andersen: Bas (DK) og Torstein Ellingsen: Trommer (N).

Det bliver en forrygende aften for både de danseglade og lyttende gæster. Der vil være fællesspisning kl. 18.00. Spisebilletter kan bestilles på tlf. 20265045 eller mail anni_helmer@mail.dk, dog senest onsdag den 6. december kl. 12.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top