Andreas Bo på Bellahøj
Der er lagt op til en musikalsk og intim akustisk koncert på Restaurant Bellahøj på fredag den 19. januar.

Her kan man opleve den kendte komiker fra en anderledes og dybere side, hvor det er musikken, der er i fokus. Andreas Bo stiller op med sit band, hvor han selv synger og spiller guitar. På guitar er også Dennis Flacheberg og på keyboard Anja Akselbo.

Sidste forår udgav Andreas Bo cd´en Skillevej, hvor han selv har skrevet både musikken og teksterne, og i det kommende forår tager han på en akustisk turné med sin trio.

Inden koncerten er der mulighed for at deltage i en middag, der indledes med en 3-retters menu med vin/øl/vand ad libitum. Dørene åbnes kl. 18, og koncerten starter kl. 20. Deltagelse skal bookes på www.bellahoej.dk/musik-arrangementer/

Andreas Bo spiller akustisk på Bellahøj. Foto: Per Arnesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top