Det sker i kirken uge 1
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Morgensang i Husum Kirke
Torsdag den 4. januar kl. 9 starter årets første torsdag med morgensang. Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe og morgenbrød. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Nytårskoncert i Kapernaumskirken
Torsdag den 4. januar, kl. 17 spiller organist Allan Rasmussen den første nytårskoncert af tre i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45. Koncerten varer 45 minutter og der er gratis adgang. Allan Rasmussen bevæger sig rundt blandt barokkens komponister med festlig musik af bl.a. Buxtehude og Muffat med en lille afstikker til wienerklassikken med Mozart. Efter koncerten inviterer kirken på en forfriskning.
De næste to nytårskoncerter i rækken spilles den 11. januar, kl. 17 og den 18. januar, kl. 17.

Gratis babysalmesang
Babysalmesang i Husum Kirke for børn i alderen 0-9 mdr. og deres forældre fortsætter torsdag den 4. januar, kl. 10-12: Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse, og bagefter er der kaffe/te, frugt, snak og leg i mødesalen. Holdet ledes af musikpædagog Kirsten Thorup. Tilmelding på mail til kirkeinfo.husum@gmail.com.
Mandag den 8. januar, kl. 10 er der babysalmesang i Husumvold Kirke.

Sæsonstart for Børnekoret
Mandag den 8. januar, kl. 16.30-17.30 er der sæsonstart for Husum og Husumvold Kirkers Børnekor. Koret er for børn på 2. til 5. klassetrin, og der øves mandage i Husum Kirke. Ved korleder Christina Schimmell Rindorf. Det er gratis, men husk tilmelding via www.husumkirke.sk eller www.husumvoldkirke.dk

Sæsonstart for Spirekoret
Onsdag den 10. januar, kl. 16.30-17.30 er der sæsonstart for Husum og Husumvold Kirkers Spirekor. Koret er for børn i 0. – 1. klasse, og der øves onsdage i Husumvold Kirke. Koret ledes af Christina Schimmell Rindorf. Det er gratis, men husk tilmelding via www.husumkirke.sk eller www.husumvoldkirke.dk

Fællessang i Husum Kirke
Tirsdag den 9. januar, kl. 10 indbydes til fællessang i Annekset. Husum Kirke starter 2018 med endnu et nyt tiltag; Den anden tirsdag i hver måned vil der fremover være fællessang i annekset fra kl. 10-12. Det er uden tilmelding, men med hygge, kaffe/te og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup. Den første gang fejres det nye år med bobler og kransekage.

Dejlig er den himmel blå
Torsdag den 4. januar, kl. 19.30 fortsætter serien Orgelmestrene i Grundtvigs Kirke med musik til hellig3konger. Den 13. juledag (6. januar) markeres De Hellige Tre Kongers ankomst. I nogle lande fejres det med gaver og i andre betyder det slutningen på julen. Mads Høck vil spille musik til julen og hellig3konger indenfor den danske, tyske, engelske og franske tradition af bl.a. Bach, Malling, Willcocks, Messiaen og Dupré. Der er gratis adgang.

Den svære samtale
Tirsdag 9. januar, kl. 19.30 i Brønshøj Sognecenter på Præstegårds Allé 5 handler det om ”Den svære samtale” og udtrykket henviser oftest til den samtale, der handler om eksistentielle temaer, som mening, afmagt, tro, håb, død og livsmod. Denne aften forsøges at blive lidt klogere på, hvad ”det svære” er og måske lidt bedre rustede til samtalen om det. Hospitalspræst Maria Baastrup Jørgensen fortæller om sit arbejde med ”Eksistenslaboratorier” i sundhedsvæsenet og giver et par smagsprøver på de øvelser, der arbejdes med. Kaffe og foredrag: 20 kr.

Gudstjenester uge 1

Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 7/1, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Marija Iversen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 7/1, kl. 10:
Højmesse v/ Mia Lund Rao
Søndag 7/1, kl. 17:
Skumringsgudstjeneste
v/ Mia Lund Rao

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 7/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 7/1, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tirsdag 9/1, kl. 14:
Spaghettigudstjeneste
v/ Line Bjørn Hansen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 7/1, kl. 10.30:
Højmesse v/ Mette Basbøll
Onsdag 10/1, kl. 13:
Gudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 7/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 7/1, kl. 11: Højmesse
Søndag 7/1, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 7/1, kl. 10: Højmesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top