Udebliver avisen?
Avis_Frit.jpg
Fremover må Brønshøj-Husum Avis omdeles frem til onsdag aften. Så derfor skal man vente med at klage over manglende levering

Synes du også er det ærgerligt og irriterende, at din avis ikke ligger i postkassen, så snart den er udkommet og skynder du dig at klage over, at avisen ikke er kommet?

Brønshøj-Husum Avis omdeles fremover både tirsdag og onsdag. I forbindelse med årsskiftet har FK Distribution, der omdeler avisen meddelt, at distributionen vil foregå i tidsrummet tirsdag morgen til onsdag aften klokken 21.

Selvom man altså nu skal vente med at klage over den manglende avis til torsdag, så er det stadig vigtigt, at man giver besked, hvis man ikke får sin avis. Kun hvis vi bliver bekendt med, at avisen ikke kommer, kan vi gøre noget aktivt ved det.

Så uanset om avisen kommer tirsdag eller onsdag, så glæder vi os som altid at dumpe ind til vores læsere med de gode tilbud, lokale nyheder, debat, sport og alt det andet, som hører med til at være det lokale omdrejningspunkt.

Modtager man ikke avisen, så skriv til os på adm@bha.dk, eller ring til os på 38603003, så sørger vi for, at FK Distrubition får din besked.

6 kommentarer om “Udebliver avisen?”

 1. Erichsen siger:

  Hej .
  Vi har ikke modtaget BHA i 3 uger. Det er ikke inkl. den uge vi er i nu. Har læst artiklen om leveringsdage.

 2. Erichsen siger:

  Glemte at skrive det er Annebergvej 6 i Brønshøj

 3. Nikolaj Hartung Kjærby siger:

  De ugee hvor jeg får avisen, bliver den i forvejen tit først leveret torsdag, så jeg klager altid først torsdag.

 4. Susanne Gjessing siger:

  Vi har ikke modtaget Brønshøj-Husum avisen i denne uge.

 5. Randi Salzwedell siger:

  Send os gerne en mail på adm@bha.dk med adresse og telefonnummer, så vi kan oprette en reklamation.

 6. Bettina siger:

  Vi har ikke modtaget avisen i flere uger, og jeg har oprettet reklamation flere gange. Det hjælper en enkelt uge, og så kommer den ikke igen… måske nogle andre skulle levere avisen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top