Forsinket fastelavn i Husumparken
På Husumparkens bemandede Legeplads på Nordrupvej kan man hele vinterferien komme til fastelavnsworkshop, hvor man kan lave sit eget fastelavnsris, fastelavnsmaske og være med til at male tønderne. Søndag den 18. februar vil der være en lidt forsinket fastelavnsfest med tøndeslag og fastelavnsboller kl. 10-14. 0-5-årige slår katten af tønden kl. 10 og børn fra […]

På Husumparkens bemandede Legeplads på Nordrupvej kan man hele vinterferien komme til fastelavnsworkshop, hvor man kan lave sit eget fastelavnsris, fastelavnsmaske og være med til at male tønderne.

Søndag den 18. februar vil der være en lidt forsinket fastelavnsfest med tøndeslag og fastelavnsboller kl. 10-14. 0-5-årige slår katten af tønden kl. 10 og børn fra 6 år og opefter slår katten af tønden 10:45. Deltagelse er gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top