Johnny Madsen Jam
Johnny-Madsen-Jam-2.jpg
Foto: Pressefoto
Torsdag d. 22. februar bliver en ægte, vestjysk rock’n-roll’er hyldet i Pilegården

Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, samt de originale tekster, har præget Johnny Madsens ramsaltede rock’n-roll og blødende blues, og gjort ham unik på den danske musikscene. Johnny Madsen Jam fortolker disse sange med dyb respekt for originalen og med den nerve og sjæl, sangene fortjener.

Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens bagkatalog. De spiller selvfølgelig de største hits som ”Færgemanden”, ”Udenfor Sæsonen”, ”One man Band”, ”Havanna” og ”Johnny the Blues”, men bandet disker også op med de mere ukendte perler.

Spilleglæden er smittende, vokalen er rigtig tæt på originalen, bassen og trommerne ligger, hvor de skal. Ja, selv de små uundværlige anekdoter er på plads. Det er nemlig showtime, hver gang Johnny Madsen Jam går på scenen.

Koncereten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top