Quizaftner i Pilegården
9U_forever_quizvindere.jpg
Otte hold dystede på paratviden i Pilegården ved sidste quizaften i januar. Holdet ”9U Forever” med deltagerne Dorthe Storm Meier, Karin Palshøj, Jette Ravn og Peter Baad løb af med sejren. Foto: Liselotte Søderlund
Er der ikke noget, der kan få dit smil frem, som en dyst i paratviden? Der er quizaften i Pilegården næste gang torsdag d. 8. feb. kl. 19

Det handler både om at have det sjovt og brillere med sin viden, når TP-afficionados, kloge-Åger og de skarpeste og mindre skarpe knive i skuffen krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården.

Det er gymnastik til hjernen, men lige så meget til lattermusklerne. Det eneste man skal gøre er at udfordre sine venner og naboer eller lave et hold på fire personer sammen med dem.

Man får testet sin viden om musik, litteratur, kultur og meget mere og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader. Alle kan være med og der er ingen alarm, hvis man ikke har et hold i forvejen. Der er altid plads på et hold eller andre løsgængere, som man kan lave hold med. Man finder selv på navn til sit hold og der er præmie til bedste holdnavn.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema. Det koster 25 kr. pr. deltager. Pengepræmiernes størrelse afhænger af deltagerantallet. Der er ingen tilmelding – man dukker bare op. Quiz-vært er Helle Spangerup.

Kommende quizaftner:
8. februar
19. marts
11. april
23. maj
14. juni.
18. sep.
10. okt.
15. nov.
10. dec.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top