Visens Venner Brønshøj
Fredag den 16. februar, kl. 19.30 i Kulturhuset Pilegården er temaet ”Livets gang”

Man kan lytte til en buket af viser, der beskriver livets mange faser lige fra barndom til alder-dom, når Visens Venner i Brønshøj holder viseaften. Duoen Solvejg Guldberg og Alex Sundstrøm er inviteret som gæstesolister. Deres repertoire er meget varieret med viser fra middelalderen og frem til i dag. Alex akkompagnerer til viserne på guitar.

Viserne vil forme sig som en kalaidoskopisk gennemgang af livet fra fødsel til død – en slags kollektiv ”biografi”. Det er med glæde, at vi igen får besøg af Solvejg Guld-berg og Alex Sundstrøm, der er medlemmer af Visens Venner Nordsjælland. Visevært: Lena Saul

Yderligere oplysninger på visensvennerbronshoj.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top