Din historie – som perler på snor
Lørdag d. 17. marts kl. 11-13 byder Tidsmaskinen, der er Brønshøj Biblioteks historieklub for børn og deres voksne, på et spændende arrangement med udgangspunkt i din egen families historie.

Vores historie består af mange forskellige ting. Engang blev man født, og siden har livet været fyldt med oplevelser sammen med familie og venner. På denne work-shop kigger børn og forældre/bedsteforældre sammen på den historie der er deres – hvilke ting er foregået i deres tid og helt konkret bliver historien omsat til en række perler på snor.

Én farve perle markerer ens fødsel og en anden farve markerer den dag, man startede i skole. Der sættes perler på for hvert år – også de år der rækker tilbage i tid. Hver perlekæde kan vise 100 år af en families historie. Det kræver derfor lidt forberedelse. Jo flere begivenheder man kan sætte perler på, jo flere farver får perlekæden.

Før man laver sin perlekæde, vil der være historiefortælling v. Karina Nielsen fra Teater AstaBasta for børn fra 5 år og deres voksne. Gratis – tilmelding nødvendig på
brharrangement@kff.kk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top