Det sker i kirken uge 11
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Mariaaspekter i Husum Kirke
På Maria bebudelsesdag søndag den 18. marts, kl. 16 er temaet Mariaaspekter. Her synger Husum Kirkes Motetkor sange, der knytter sig til Jesus’ moder, og organist Frank Jarlsfelt spiller Marcel Duprés orgelstykke Offrande à la Vierge. Mellem musikstykkerne reflekterer Børge Rossing over Marias liv og betydning. Fri entré.

Infomøder om konfirmation
Husum Kirke afholder torsdag den 15. marts, kl. 19 infomøde med indskrivning til konfirmation i Husum Kirke. Sognepræsterne Bettina Birk Jensen og Iben Hornshøj Sørensen fra Husum Kirke og Line Bjørn Hansen og Stig Boel fra Husumvold Kirke vil være tilstede. Aftenen begynder med en kort gudstjeneste, og bagefter vil der være info og mulighed for spørgsmål og indskrivning.
I Husumvold Kirke afholdes et tilsvarende møde lørdag den 17. marts, kl. 13.

Om islam og kristendom
Fredagsmødet i Husumvold Kirke den 16. marts, kl. 14-16 handler om ligheder og forskelle mellem islam og kristendommen. Forfatter og debattør Aminah Tønnsen, der selv er muslim, deler ud af sin viden. Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Der startes med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.

Maria bebudelsesdag i Husumvold
Søndag den 18. marts, kl. 16 synger kvindekoret Swe Dames værker, der cirkler omkring Jomfru Maria, af både ældre og yngre komponister. Der bliver også plads til forårssange af Carl Nielsen. Dirigent er Kasper Beck Hemmingsen. Der serveres et glas vin i menighedslokalet efter koncerten. Fri entré.
Foto (SWE): Kvindekoret Swe Dame. Foto: presse

Babysalmesang i Husumvold Kirke
Der er holdstart i babysalmesang i Husumvold Kirke mandag den 19. marts, kl. 10-12 Babysalmesang er et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til forældre med børn i alderen 0 – ca. 1 år. Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse, og både forældre og børn har her chancen for at blive fortrolige med salmer og sange. Bagefter er der kaffe, frugt, hygge og. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Tilmelding til kirkeinfo.husum@gmail.com.

58-års fødselsdag
Tirsdag den 20. marts kl. 18 fejres fødselsdag for Husumvold Kirke. Kirkens 58-års fødselsdag bliver fejret med en festlig gudstjeneste, hvor Husorkestret også deltager. Efter gudstjenesten er alle velkomne til spisning, og til at høre kirkens menighedsrådsformand fortælle om året, der er gået i kirken, og om menighedsrådets visioner. Det koster ikke noget at spise med, men tilmelding til kordegnen senest den 13. marts.

Gudstjenester uge 11
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Torsdag 15/3, kl. 19:
Meditationsgudstjeneste
v/ Peter Møller Jensen
Søndag 18/3, kl. 10.30:
Bellahøjmesse v
/ Peter Møller Jensen
Onsdag 21/3, kl. 17: Spaghettigudstjeneste
v/ Marija Iversen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 18/3, kl. 10:
Højmesse
v/ Karsten Thomsen
Søndag 18/3, kl. 17:
Skumringsgudstjeneste
v/ Karsten Thomsen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Onsdag 14/3, kl. 13:
Gudstjeneste
v/ Metta Basbøll

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 18/3, kl. 10:
Højmesse v/ Lise Mortensen
Tirsdag 20/3, kl. 18:
Aftengudstjeneste
v/ alle præster

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 18/3, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen
Tirsdag 20/3, kl. 19:
Aftengudstjeneste
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 18/3, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 18/3, kl. 11:
Højmesse
Søndag 18/3, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 18/3, kl. 10:
Højmesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top