Få det fikset
Kulturhuset Pilegårdens reparationscafé puster nyt liv i defekte sager mandag d. 26. marts kl. 17-19

Lamper, legetøj, musikanlæg, elværktøj, simpel elektronik, tøj og mekaniske sager. Holdet af frivillige ”fiksere” kan tage sig af mange typer opgaver. Værktøjet har de, men reservedelene medbringer man selv. Kigger man forbi, er der tilmed gode chancer for, at man samtidig lærer lidt om, hvordan man reparerer.

Oftest er det kun småreparationer, der skal til for at forlænge tingenes levetid, og både miljøet og pengepungen nyder godt af det. Det er gratis, hyggeligt og lærerigt at slå et smut forbi garagen bag kulturhuset på Brønshøjvej 17.

Næste reparationscafé er mandag d. 30. april & mandag 28. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top