Hvæs, hvæs, riv, riv, riv!
bo_presse_skavankerne_2018_2-kopi.jpg
Foto: Pressefoto.
Den legendariske LP med Kattejammerrock har lige haft 40-års jubilæum.

Den legendariske LP med Kattejammerrock har lige haft 40-års jubilæum. Nu er musikindpiskeren fra Vesterbros Ungdomsgård, Bo Schiøler, klar med sange til det voksne publikum. Hør ham i Pilegården søndag d. 18. marts kl. 14

Efter hele 44 år i Vesterbro Ungdomsgård og ikke færre end 32 udgivelser, udlandsrejser og utallige koncerter med børn og unge er 72-årige Bo Schiøler nu klar med tankevækkende sange om verden, alder og aldring leveret i øjenhøjde, herunder lidt ældrebyrde-blues-sange fra den 3. alder. Ved koncerterne kæder Schiøler sangene sammen med historier og anekdoter fra sine mange år som altmuligmand på kulturens margarinefabrik.

På scenen finder man udover Bo Schiøler og Jens Muhlig på guitar og vokal, Lennie H. Jakobsen på vokal, Ronny Birch Holm på keyboard, Jens Birkedal på bas og Christian Winding, trommer og vokal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top