Annonce
Det sker i kirken uge 16
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Gud & Gaffel i Husum
Torsdag den 19. april, kl. 17 afholder Husum Kirke Gud & Gaffel – en gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det er gratis og uden tilmelding.

Kristendom for voksne
Der er levende kristendomsundervisning for voksne torsdag den 19. april, kl. 19.30-21 i Husumvold Kirke. Det handler om etik og værdier, mening, religion og overbevisning. Gennem samtaler, øvelser og opgaver går man sammen på opdagelse i tro, liv og eksistens. Der afsluttes med en kort lysandagt i kirkerummet. Sognepræst Line Bjørn Hansen leder sammen med Evy Carstens undervisningen, der forløber over tre torsdage i Husumvold Kirke. Øvrige dage er 24. maj og 14. juni. Der vil max være 15 deltagere hver gang. Tilmelding på ec2700@outlook.com eller på 2077 5636.

Fredagscaféen holder fødselsdagsfest
Bellahøj Kirkes fredagscafé fejrer deltagernes fødselsdag fredag den 20. april, kl. 14. Sognepræst Asser Skude står for en quiz, hvor alle deltagerne kan være med i lodtrækningen om et gavekort til en lørdagsmiddag eller lignende. Og så skal man selvfølgelig også synge en højskolesang eller to og nyde den skønne fødselsdagslagkage, som koster 20 kr.

Kirkebio i Bellahøj Kirke
Sognepræst Peter Møller Jensen har torsdag den 19. april, kl. 19 valgt at vise den svenske film ”Sameblod” fra 2016 i Bellahøj Kirke. Filmen vandt i 2017 LUX Price som årets bedste europæiske film. Hovedperson er Elle Marja, 14, en samisk pige, som hjælper familien med at opdrætte rensdyr. Da hun bliver udsat for 1930’ernes racistiske udfald mod den samiske befolkning, begynder hun at drømme om et andet liv. For at gøre drømmen til virkelighed, må hun bryde alle bånd med både sin familie og med hele den samiske kultur.
Efter filmen er der snacks og snak. Og det er naturligvis gratis at se filmen.

Gudstjenester uge 16
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 22/4, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Johanne Haastrup
Onsdag 25/4, kl. 17: Spaghettigudstjeneste
v/ Asser Skude og
Johanne Haastrup

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 22/4, kl. 10:
Højmesse v/ Peter Nejsum

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Torsdag 19/4, kl. 17:
Gud & Gaffel
v/ Bettina Birk Jensen
Søndag 22/4, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 22/4, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Onsdag 18/4, kl. 13:
Gudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 22/4, kl. 10.30:
Familiegudstjeneste
v/ Morten Sternberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 22/4, kl. 11:
Højmesse
Søndag 22/4, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 22/4, kl. 10:
Højmesse
v/ Morten Holmriis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top