Annonce
Vandring fra Husum til Avedøre
Fredag, den 20. april inviterer Dansk Vandrelaug, alle der har lyst, til en forårstur på Vestvolden med turleder Anita Garbers.

Fredag, den 20. april inviterer Dansk Vandrelaug, alle der har lyst, til en forårstur på Vestvolden med turleder Anita Garbers. Vandreturen starter kl 10 ved Husum Station på perronens bagudgang ved gangbroen. – Vi går en tur på hovedparten af Vestvolden, fra Husum til Avedøre. Undervejs ser vi på nogle af resterne af militæranlæggene, men det er dog ikke en militærhistorisk vandring.

Vi holder en kort frokostpause undervejs, så tag lidt mad og drikke med, fortæller Anita Garbers. Turen bliver ca. 12 km, og slutter ved Avedøre Station ca. kl. 13.30. For ikke-medlemmer opkræves et mindre beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top